Najnovšie recenzie zo sekcie DJ kontroléry
- Dobrý stroj
- Velmi kvalitne a dizajnovo super zariadenie, ovladacie prvky v zlatej farbe ,kvalitne fadre oproti zakladnej verzii, 2 ks slipmatov na scratching v baleni navyse, taska na prenos v baleni
- DJ UCED je nahodou skveli program na hranie a zadarmo plna verzia , Serato Lite ku zariadeniu tiez s moznostou cez zlavu upgrejd na verziu Serato Pro
- Kvalitne spracovanie , prakticka
- Zvukovo uplne super
- Ovladanie je prakticke rozlozene
- Vaha je mala na takyto typ zariadenia
- Možnost zdvihu zariadenia viac hore ,ma vysuvne nozicky ,moznost aj naklonenia zariadenia ak by niekto potreboval pri hrani aj takato moznost tam je .
- Skvela na Windowse aj Mac OS , dokonca aj na iOS , do buducna aj Androide
- Cena vykon je fajn
- Skvela konzolka na hranie ci už cez Počitac ,notebook na Mac OS, Windowse , Androide , programi rekordbox ,serato lite, na andoide aj Djay ,Rekordbox ,
- Skvele mobilne zariadenie aj na Android apky Rekordbox , Djay ,,,
- Rozlozenie a moznost hrania je super ,
- Mala prakticka lahka konzolka aj na prenos skvela ,staci dat do tasky pripadne kufra a mozete hrat ci uz cez notebook alebo aj na tablete alebo aj mobile
- Kompatibilna aj na Androide
- Kvalitna konzolka ,vydapa super aj dizajnovo a prakticka
- Skvela zvukova karta v konzole
- Odporučam pre začiatočnikov ale na chuť si pridu aj pokročilejsi Djs
- Super mašina
- Vrelo odporucam kto hlada male prakticke zariadenie
- Rekordbox a aj Serato Lite zadarmo s moznostou zlavi na Serato Pro upgrejd :)
- Neni nič čo by my vadilo ,kto chce viacej ovladacich prvkou tak nech ide do vysieho modelu ale na svoj ucel velmi prakticke zariadenie
- Vynikajuci Ableton Live ovladac
- Sekvencer
- Vyborny pomer cena/vykon
Splna moje poziadavky, idealny na nahravanie mixovanych setov priamo na USB.
- dlho som vahal ale max.spokojnost
- Ideálne proti prachu
- Súper ochrana proti nárazom
- Chráni zariadenie
- Kvalitné spracovanie
Funguje ako má
Vrelo odporúčam,nakupuje sa skvelo a kvitujem rýchlosť vybavenia celej objednavky
Kellemes meglepetés. Minden gomb szabadon programozható.saját programja van. Van hozzá egy D5 kiegészítő. Ami szintên hasznos
všetko zatial OK
Spokojný
- Jednoduchosť
- Sú ľahké
- Rýchla práca
Mne vyhovuje.
Isiel som do Pioneeru z Traktoru kvoli kompatibilite s hardverom, ktory byva v kluboch (CDJe, DJM mixaky,...) a znami maju tiez vsetko Pioneer.
Uprimne som ale sklamany Rekordboxom ktory je o dost pozadu oproti Traktoru (konkretne S2 MK3). Kvalita vyhotovenia je tiez nizsia, jogy mensie a plastovejsie,...
Niektore napady sa mi pacia, ale aj tak mi nenahradia dva velke efektove knoby na S2-jke, ktore tam boli perfektne na jednoduche mixy cez echo. Tu je podivny prepinac ktorym prepinam medzi kanalmi (1,2,1+2) co je dost neprakticke. Celkovo vidno, ze obmedzenim funkcii chcu aby clovek upgradoval na vyssi rad, ten ale nechcem lebo uz je prilis velky.
Este som testoval aj Rekordbox cez iPad a to je dost sklamanie:
1. za efekty a niektore funkcie navyse pytaju subscription 7e/mesiac co je uplny nezmysel
2. nevedel som tam dostat hudbu, az som zistil ze to maju absolutne nedoladene pre iPad, kde sa po pripojeni FLX4 (co je primarna konzola urcena pre iOS Rekordbox) prepne do landscape modu, ale pritom tlacidla na synchronizovanie a import hudby sa zobrazia len v portrait mode. Takze musite vypojit konzolu, otocit do portraitu... Trvalo mi pol dna, kym som na to dosiel, navody nepomozu, je to ocividne chyba.
3. Celkovo je ta iPad aplikacia sice funkcna a v zasade je tam vsetko co na konzole, ale napriklad uz playlisty a filtrovanie su uplne zakladne a odflaknute (co je inak silna stranka Rekordboxu pre desktop), celkovo to posobi byt este v plienkach ale obavam sa, ze uz to dalej nepotiahnu (aspon tak to dopadlo aj s Traktor iOS aplikaciou). Ale hlavne ze za to chcu pravidelny subscription... Keby som nepoznal Algoriddim Djay pro, ktory je na mile popredu aj oproti dektopovemu Rekordboxu, tak by som im aj uveril ze lepsie to nejde. Ale odporucam si vyskusat Djay pro, aj keby clovek chcel fungovat len na desktope, ale je mu jedno, v akom bude ekosysteme.
Pre domáce studio OK.ale nainštalováním treba zahrať!
AZÉRT VÁLOSZTOTAM MERT PONT MEGFELEL AMIRE SZÜSÉGEM VAN ÉS KÖNYÜ HASZNÁNI. CSAK AJÁLANI TUDOM. NAGYON MEGVAGYOK ELÉGEDVE. ÉN MINDIG ODAFIGYELEK MINDERE. TAPASZTALT VAGYOK MERT ÉRDEKEL.
- Je to jednoduchý mix pre začiatočníkov.
- Dá sa s tím vyhrať.
- Slušne spracovanie.
- Na domácu párty v poho.
- Akurát kábel na pripojenie k notebooku je napevno.
produkt je fajn, za tú cenu spĺňa funciu konzoly ... akurát ak chcem aby to išlo je potrebné mať profi verziu programu na mixovanie v pc a priložený ,, odporúčaný“ program nešiel podľa predstáv :/
Zobrazujem 1 - 20 zo 217 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...11 Ďalšie »