Najnovšie recenzie zo sekcie DJ kontroléry
Robustny, funguje bez problemov s digitalnym mixom aj s DAW
- Bombová ako doplnok k Pioneer dj ddj 200
S vyrobkom som max.spokojny , pre zacinajucich DJ jednoznacna volba ,jednoducha obsluha , mnozstvo funkcii na vytvaranie mixov ,kvalita prevedenia - proste PIONEER .Jedina nevyhoda ked sa dotknes taniera z vrchu tak sa zastavi song ,pre presne dotiahnutie BPM treba tocit tanierom z boku ale da sa na to zvyknut .Za tie peniaze je to TOPKA ,odporucam .
- Perfektný kontroler pre začiatočníkov
- Používanoe efektov a slučiek top
- Super
Bol som spokojný, ale kupil som ddj flx4
- Super pomocka pre DJov, kt. hraju z gramofonov s vyuzitim DVS systemov, nemusis riesit ihly a ich cistenie
- Rychla odozva
- Rozne vychytavky ako nastavenie farby podsvietenia alebo upozornenia v podobe blikania, ked sa blizi koniec pesnicky, atd.
- Pre mna vyhodou bola aj akciova cena, kde som usetril az 70€ oproti beznym cenam
- Kvalitné vypracovanie
- Super kontrolér na poloprofesionalne účely
- Plná podpora softveru VirtualDJ -po zaplatení lisencie-
- Za mna zatial nič!!!!!
Na starích PC s ilegal softwareom to nieje az také jednoduché (plug&play) na troch starích pc sme to nerozbehli.
Ale na novom notebooku ozaj pohoda.
Mix je super, jednoducho radosť hrať.
Software Serato Dj Lite tak tiez plny funkcii a ľahko ovladateľny.
- Je super navykovy
- Super lahko sa nastavy
- Perfektne spracovanie
- Svetielka su super
- Integrovane reproduktory hraju bohovsky
Som velmi spokojny a produkt odporucam kazdemu. Urcite nebudete sklamany skor budete ohromeny co za tak malo penazi je mozne vyrobit a Vy si to mozete kupit. Nelutujem ani sekundu a ani euro.
- Kvalitný a výkonný produkt.
- Pekný
- Ešte nevyskúšané
OK vecička!
Pioneer kvalita, množstvo funkcii a efektov, vhodná ako na domáce dj štúdio tak i do menších klubov a eventov.
Nemám pripomienky.
Je super da sa stim velmi dobre hrat!!!
Na DAW Cubase 12 bezproblémové pripojenie,vsetko ide ako má. spoko…
Kontrolér má kvalitné prevedenie a množstvo fumkcií.
Tóny sa nedajú presne zadávať, len intuitívne v zvolených škálach. Škoda, inak sekvencer nie je zlý, dajú sa s ním robiť polymetrické štruktúry.
Spoľahlivý DAW controller.
Zobrazujem 41 - 60 zo 217 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...11 Ďalšie »