Najnovšie recenzie zo sekcie DJ kontroléry
- Nezničiteľný
Určite najlepší a najodolnejší kontroler pre Ableton na trhu. Používa ho kopec známych ľudí pri živom hraní a v štúdiu. Konštrukcia je prakticky nezničiteľná!
Šikovný malý ovladač DAW základných funkcií, ak máte ale staršiu verziu napr. Logic Pro 8, nebude chodiť prepínanie medzi "Fader Bank" next a prev (na konzolke značené ako "TRACK")... Ale inak bez problémov, ostatné maká :)
- Jednoducha obsluha, vela funkcii, vysoka kvalita
- Žiadne oneskorenie zvuku
- Výdrž batérie
Ziadny manual, nastavenie velmi komplikovane - od vyrobcu ziadne info o postupu nastaveni, niekolko dni roboty, hladani vo forach na internete ... ako nastavit spravne aby vse fungovalo.
- Najkrajšia midi
- Jednoduché maschine, kvalitná výroba, akože TOP, za týždeň každý si už môže e mať rutiny... Som spokojný.
- Napájanie cez USB, netreba žiadny klasický elektrický kábel
- Po pripojený sa driver hneď nainštaloval a W10 konzolu rozpoznal za pár sekúnd
- Práca s Rekordboxom je s touto konzolkou naozaj svižná
- Konzola vzhľadom na svoje rozmery ponúka naozaj nespočetné množstvo funkcii
- Na domáce nahrávanie a nejaké to vybláznenie sa v tejto cene určite nič lepšie nenájdete
- Naozaj kvalitné prevedenie, konzola pôsobí veľmi profesionálnym dojmom
- Nenašiel som žiadne nevýhody
Perfektny..
Od jednoducheho ovladania az po neskutocne moznosti pre zaciatocnika..
Skvely pomer cena kvalita..
Ochranne / prenosne puzdro v cene..
Licencia na DJ software v cene..
Za tu cenu nic lepsie asi nie je..
Zatiaľ odskušaný len doma, uvidim ako sa osvedci na akcii, zatial max. spokojnosť
- Kvalitna zvukova karta 24bit/96khz
- !!!SEQUENCER TR-S!!!
- Ovladanie funkcii pitch n time/flip a vela inych priamo z konzoly.
- Moznost pripojenia na konzolu dalsie dva midi kontrolery+decky,gramofony.
Zatial som nenasiel,mam ho kratko.
Cas ukaze.
- Škoda že nema symetrický výstup
- Úžasný pre začiatočníkov
- Ľahké ovládanie
- Pribalene slúchadlá sú hrozné
Som začiatočník a tento produkt mi veľmi pomohol sa naučiť a zdokonaliť
Je cenovo dostupný začiatočníkom a to je jeho obrovské plus
Ideálne pre profi Djing v zostave s Rane 72
- Profi masina za priejmnu cenu
- kvalitne vyhotovenie
- na fungovanie nie je potrebne pripojit notebook
- Na iphone nefungoval vystup na sluchadka. Hralo v nom to iste co v master oute stale. Neslo to prepinat. V sluchadkach hral mono tusim lavy kanal v oboch usiach a na master oute hral v oboch kanaloch pravy kanal.
- Skoncila podpora Spotify
- Nepohldme hladanie trakov. Musi sa otvorit aby bol ptrhrany. Neda sa lystovat v kniznici next nrxt ...
- Kvalita Pioneer, skvely pocit pri pouzivani
- Vynikajuce jog wheels
- Kopia nexus 2 rady
- Vynikajuce efekty
- Spojnost nadovšetko
- Kvalitný výrobok
Zobrazujem 81 - 100 zo 217 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...11 Ďalšie »