Najnovšie recenzie zo sekcie DJ kontroléry
Pioneer DDJ-RX mám ešte krátko ťažko hodnotiť. Práve sa zoznamujem s novými funkciami ,ale určite prví dojem kvalitný výrobok od Pioneer.Určite odporúčam.Kvalitne detailne spracovanie a prehľadne ovládanie.
Používam ho na ovládanie Lightroom, zatiaľ spokojnosť.
- pre začiatočnika odoručam
- zabudovaný usb kabel
- Intuitívne ovládanie
- Plug & Play
- SW Traktor LE 2 v cene
- Nutné dokúpiť Traktor PRO 2
- Tlačidlo mode nefunkčné bez verzie Traktor PRO 2
Základný mix vhodný na jednoduché a plynulé prechody medzi trackmi. Jednoduché a intuitívne ovládanie. Ideálne pre začínajúcich DJov. Kompaktná veľkosť.
Odporúčam zvážiť kúpu Traktor Kontrol S2 MK2, ktorý sa dodáva spolu so SW Traktor PRO 2.
- novy soft rekordbox intuitivne ovladanie
- plní svoj účel
je veľmi ťažké nainštalovať ho a keď sa vám to konečne po 2 mesiacoch podarí zistíte že je vlastne nepoužiteľný pretože sa na ňom hrá hrozne keďže stále seká ,tlačítka musíte stláčať veľmi silno atď... Čo znamená že si na ňom vôbec nezahráte. Ak si chcete lauchpad zakúpiť tak určite nie tento... Odporúčam nejaký úplne iný dj produkt.
- Kvalita spracovania. Vela kvalitnych zvukov. Bezdrotove riesenie
- Ziadny software
Tento produkt nezahrna ziadny software, doporucujem Maschine 2 vo vyssej cenovej kategorii ktory zahrnuje software (plugin) pre digitalne nahravacie studia plus vela elektronickych virtualnych instrumentov
- Nové funkcie oproti SX.
- Jednoduché ovládanie.
Vrelo odporúčam za málo peňazí fakt veľa muziky.
Pioneer DJ DDJ-SP1
Pridané: 9. júna 2017
(naposledy upravené 9. júna 2017)
Zakúpený v www.zvukasvetlo.sk
- Zatial nic :D
Super masinka :)
- za dobrú cenu /49€/,
- malý, šikovný
- 16 knobov
- užitočné 3 factory templates /prednastavené/
- slabý manuál
- vysvetlené je len základné použitie
V tejto cenovej hladine je to presne to, čo potrebujem.
Drahšie potom Novation Launch Control XL
- super mixak za tu cenu
- Kúpil som si túto konzolu na hranie v kluboch a svadbách, a po skoro ročnej skúsenosti, môžem túto konzolu vrele odporuručiť, má super funkcie ktoré sú úplne postačujúce na to aby človek spravil poriadnu show! Stačí mať iba nejaký schopný noťas nech je stabilný a pártý sa môže začať, po skúsenosti môžem povedať že je to skvelá konzola so skvelými funkciami a so skvelou kvalitou, aj čo sa týka vnútra konzoly, ktorá ma skvelú zvukovú kartu čo je v tejto cenovej kategorií nevídané, aj čo sa týka spracovania, priemne hliníkové bočné spracovanie aj čo sa týka plastov sú schopné, skvelou výhodou je aj XLR vstup čo v konzolách v podobnej cenovej kategorií asi nenajdete, jediné čo jej môžem vytknúť je to že sa na nu nedá kupiť rack a že nepodporuje iné mixážne programy ako virtual DJ čo je trošku škoda, no ak chcete za málo penazí veľa muziky vrele odporúčam túto konzolu
- nic
TOP
- Spracovanie na dobrej urovni
- Displeje pridavaju na prehladnosti
- Serato DJ Intro ktory je k tomu neumoznuje nahravanie
Bol to darcek pre syna zaciatocnika. Jemu sa to paci velmi, takze spokojnost.
- perfektný MIDI interface pre domáce štúdio
- žiadne
- Používam ho ako Lightroom controller a robí presne to čo som od neho očakával. Cena je výborná.
- zdá sa že to je nedostatkové zbožie... trvá celú večnosť kým ho dodajú.
- pre začiatočníkov ideálne
zatial funkčné všeto, treba stiahnúť ovládač zo stránky pioneer pokial máte inštalovaný windows 10
Korg Nano Pad2
Pridané: 23. apríla 2016
(naposledy upravené 23. apríla 2016)
Zakúpený v MUZIKER.sk
slusne
- Perfektna masinka, naplnilo ocakavanie, velmi spokojny
- Ten obrazok si odstrante nieje aktualny inak nic
Zobrazujem 141 - 160 zo 217 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...11 Ďalšie »